Etterlyste Fritz Moen-videoer kommet til rette

Viktige videoopptak som Tore Sandberg for fire år siden etterlyste i Fritz Moen-saken, er kommet til rette.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En glad og rørt Fritz Moen da han i Borgarting lagmannsrett ble frikjent i oktober 2004. Foto: Heiko Junge / SCANPIXEn glad og rørt Fritz Moen da han i Borgarting lagmannsrett ble frikjent i oktober 2004. Foto: Heiko Junge / SCANPIX

Sør-Trøndelag politidistrikt klarte ikke å finne opptakene da Sandberg spurte.

- Dette styrker ikke trygghetsfølelsen for at bevis blir håndtert på en betryggende måte, sier Tore Sandberg til NTB.

Han etterlyste materialet senest i et debattinnlegg i Aftenposten den 27. november.

Tre dager senere sendte Sør-Trøndelag politidistrikt en e-post til Justisdepartementet, med opplysninger om at videoopptakene ble funnet i politidistriktets arkiv allerede for et år siden. Sandberg reagerer på at han og advokat John Christian Elden ikke er blitt gjort kjent med dette. (©NTB)