La på svøm for å redde barna sine

Tobarnsfaren handlet raskt da bilen med hans to barn begynte å rulle for egen maskin - rett mot elva.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinesdal (NTB): Mannen holdt på å øse en båt som lå fortøyd i elva Kvinas munning da bilen han hadde parkert med sine to barn i plutselig begynte å rulle. Han hev seg ut i elva og la på svøm etter bilen for å få ut barna.

- Til alt hell klarte mannen å få løs begge barna, som satt fastspent med sikkerhetssele, få dem ut av bilen og få svømt dem i land. Deretter forsvant bilen nedover elven og ut på fjorden, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen til Fædrelandsvennens nettutgave fvn.no.

Politiet kjenner ikke årsaken til at bilen rullet ut i elven. Hendelsen skjedde ved 6.30-tiden.

Det skal stå bra til med både far og barn etter den dramatiske hendelsen. (©NTB)