16-åring må ha voldsalarm

Ei 16 år gammel jente i Trondheim plages så mye av ekskjæresten at hun har fått voldsalarm. Men trakasseringen fortsetter. *

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten taklet ikke at jenta gjorde det slutt etter at de hadde vært kjærester en kort stund, og startet en systematisk fysisk og psykisk trakassering. Han fikk etter hvert med seg kamerater i mobbingen, skriver Adresseavisen.

Trakasseringen skal har foregått gjennom internett og har blant annet gitt seg utslag i at jenta har fått slibrige tekstmeldinger og telefoner etter at gutten har utgitt seg for henne og lagt ut telefonnummeret på nettet.

Trondheim tingrett har pålagt ekskjæresten besøksforbud og politiet har gitt 16-åringen voldsalarm. Han har erkjent i politiavhør at han hadde oppsøkt henne på nettet og truet henne. Likevel fortsetter han aktiviteten.

Moren har politianmeldt datterens ekskjæreste for flere forhold, men alle anmeldelsene er henlagt. Guttens foreldre har også gått til motanmeldelse mot moren, uten at det har ført fram.

Jentas mor føler at hun og datteren ufrivillig er havnet i en situasjon der de ikke får den hjelp de har krav på.

- I Verdal koblet politisjefen inn Kripos for å spore opp gjerningsmennene som sto bak mobbingen og filmingen av en psykisk utviklingshemmet kvinne. Men her i Trondheim tar de ikke dette på alvor, mener moren. (©NTB)

* Neste Klikk har etter tips undersøkt saken med politiet i Trondheim. De opplyser at saken er henlagt fra deres side.