Vil ha Ari Behn i Bærum Ap

Bærum Arbeiderparti er kongelig fornøyd med at Ari Behn stemmer Ap, og håper han melder seg inn i lokallaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bærum AP er fornøyd med at Ari Behn stemmer AP, og håper han vil melde seg inn i lokallaget i Bærum. Her er han fotografert sammen med prinsesse Märtha Louise ved ankomsten til feiringen av kultur- og kirkeminister Trond Giskes 40 årsdag. Foto Knut Falch / SCANPIX .Bærum AP er fornøyd med at Ari Behn stemmer AP, og håper han vil melde seg inn i lokallaget i Bærum. Her er han fotografert sammen med prinsesse Märtha Louise ved ankomsten til feiringen av kultur- og kirkeminister Trond Giskes 40 årsdag. Foto Knut Falch / SCANPIX .

- Det er gledelig at Ap har oppslutning og folk aktivt støtter partiet. Ari Behn er hjertelig velkommen til å melde seg inn i partiet om han vil påvirke Aps politikk, sier Harald Endresen, leder av Bærum Ap til NTB.

Han sjekket med partikontoret torsdag morgen om Behn sto i medlemslistene. Det gjorde han ikke. Bærum Ap er det største lokalpartiet i Akershus med rundt 400 medlemmer.

- Det er flott at de som er interessert i partiets politikk blir medlemmer. Behn er en markert kulturperson, og kulturpolitikk er viktig for Ap. Vi har stor takhøyde og rom for mange meninger i Bærum Ap, understreker Endresen.

Partilederen sier Arbeiderpartiet er sterkt engasjert i lokalpolitiske spørsmål som berører nærområdene til Behn og prinsesse Märtha Louise i Lommedalen - blant annet veiutbygging og vern om markagrensen.

Onsdag sa Venstre-leder Lars Sponheim og lagtingspresident Inge Lønning (H) at Behn kan bli en belastning for kongehuset etter at han har bekjentgjort at han stemmer Arbeiderpartiet. Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse. (©NTB)