Musehalen blir politianmeldt

Saken om musehalen som ble funnet i en Pizza Grandiosa blir nå anmeldt til politiet, opplyser Stabburet til NTB.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fabrikksjef ved Stabburets pizzafabrikker på Stranda på Sunnmøre, Joel Oresten, er uforstående til hvordan en musehale kan ha kommet inn i pakken med Pizza Grandiosa under produksjonen. (Foto: Kjell Herskedal / Scanpix)Fabrikksjef ved Stabburets pizzafabrikker på Stranda på Sunnmøre, Joel Oresten, er uforstående til hvordan en musehale kan ha kommet inn i pakken med Pizza Grandiosa under produksjonen. (Foto: Kjell Herskedal / Scanpix)

Molde (NTB): Emballasjen som Stabburets eksperter har undersøkt grundig, viser blant annet en mistenkelig åpning i ytterkant av plastemballasjen. Det er også funnet et uvanlig limpunkt på pappesken som tyder på at den kan ha vært åpnet og deretter lukket.

- Ut fra en samlet vurdering kan vi ikke se bort fra at noen har plassert musehalen på produktet etter at det forlot fabrikken. Det er fortsatt en del ubesvarte spørsmål i saken, men de foreløpige funnene gjør at vi synes det er riktig å anmelde saken til politiet, sier informasjonssjef Robert Rønning i Stabburet. (©NTB)