- Avdød informant den tredje Munch-raneren

Den tredje av Munch-ranerne er trolig identifisert, opplyser Oslo politidistrikt. Mannen skal ha dødd av overdose 3. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Etter at Munch-saken ble behandlet i tingretten, har Oslo-politiet fortsatt etterforskningen av Munch-ranet for å få opplyst ranshandlingen nærmere. Målet har særlig vært å få identifisert den tredje av ranerne som slo til mot Munch-museet 22. august 2004.

Etterforskningen har skjedd ved at en polititjenestemann har infiltrert et bestemt miljø, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding.

- Ved operasjonen kom det fram opplysninger som Oslo politidistrikt har videreformidlet til etterforskningsledelsen i NOKAS-saken, som pågår i Rogaland politidistrikt, heter det i meldingen.

Politiet mener de nå med stor sikkerhet kan si hvem den tredje ransutøveren var. Vedkommende døde 3. november, sannsynligvis av en overdose heroin. Dødsfallet etterforskes av vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt.

- Han var på det tidspunkt ikke siktet i Munch-saken og heller ikke gjort kjent med at han var blitt utsatt for infiltrasjon, heter det i pressemeldingen.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus