To dømt for bingoran

To menn på 43 og 51 år må sone over to år i fengsel etter at Oslo tingrett onsdag fant dem skyldig i å ha ranet en bingo for mer enn 300.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det væpnede ranet av Ammerud bingo om morgenen den 23. mai i fjor foregikk ved at de to maskerte mennene tok seg inn i bygningen på Oslos østkant gjennom et vindu. De overrasket innehaveren som oppholdt seg på kontoret, rettet en pistol mot henne og tvang henne til å åpne safen. Der fant de 309.000 kroner som de tok med seg.

De teipet kvinnens ben og armer. Da de skulle til å kneble henne ved å sette teip over munnen, ba kvinnen pent om få slippe fordi hun hadde astma. Det fikk hun, men først etter å ha lovet å ikke si noe.

Mens den ene erkjente ranet og at det var ham som hadde våpenet, nektet den andre tiltalte for å ha vært i bingolokalet. Det siste trodde imidlertid Oslo tingrett ikke på.

Mennene fikk dommer på henholdsvis to år og en måned, og to år og to måneder. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus