I kø for nygammelt Beatles-album

Britiske Beatles-fans rynker ikke på nesen over Paul McCartneys og Ringo Stars nye versjoner av gamle klassikere. Det nygamle albumet «Love» går friskt unna i øyrikets platebutikker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB-AFP): Mandag sto folk flere steder i kø for å skaffe seg den omdiskuterte CD-en. Alle de 26 sporene er velkjente sanger, men noen av dem har fått mikset inn tidligere ukjent materiale fra de originale studioopptakene.

- Jeg håper dette vil oppmuntre folk til å lytte til The Beatles på ny, sier produsent Giles Martin. Han er sønn av legendariske George Martin, ofte kalt «den femte Beatle», og de to har produsert «Love» i fellesskap.

På den nye plata er elementer fra «Penny Lane» mikset sammen med «Strawberry Fields Forever», og «Blackbird» inneholder spor av «Yesterday». Paul og Ringo ble løpende tatt med på råd mens arbeidet pågikk, og ga stort sett sin tilslutning til de nye versjonene.

Bare på ett punkt satte Sir Paul foten ned, og det var da han fikk høre en reggaeinspirert versjon av «Hey Jude». McCartney ristet på hodet og sa at det gikk ganske enkelt ikke, forteller George Martin til London-avisen The Guardian. (©NTB)


Mer i Neste Klikk:

Nytt Beatles-album


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus