Børretzen: - Burde bedt Skavlan holde kjeft

Odd Børretzen angrer på at han ikke reiste seg og gikk da Fredrik Skavlan spurte ham ut om utroskap og kvinnehistorier under «Først og sist» for ett år siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åttiårsjubilant Odd Børretzen angrer på at han ikke ba Fredrik Skavland holde kjeft. (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)Åttiårsjubilant Odd Børretzen angrer på at han ikke ba Fredrik Skavland holde kjeft. (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)

Holmestrand (NTB): Børretzen fylte 80 år tirsdag og ble i anledning dagen intervjuet av Tønsbergs Blad i sitt hjem i Holmestrand. I intervjuet kommer han med ramsalt kritikk av NRKs Fredrik Skavlan.

- Jeg burde reist meg og bedt ham holde kjeft. Jeg burde marsjert ut som en rasende russisk politiker. Bare revet av meg mikrofonen og gått. Det hadde vært noe å skrive om i avisa, sier Børretzen.

Den populære visesangeren og kåsøren stilte opp i «Først og sist» for å snakke om Niels Christian Geelmuydens bok om seg selv. Han likte dårlig at Skavlan stilte ham personlige spørsmål om skilsmissen fra kona og utroskap.

- Han var uforberedt, og ville hele tiden dreie intervjuet inn på mitt privatliv og noen sexantydninger VG hadde kokt i hop. Da skulle jeg ønske jeg hadde vært kvikkere, og ikke så høflig, sier Børretzen, som verken leser VG eller benker seg foran Skavlan på fredagene lenger.

- Jeg er nok altfor høflig. Og så er jeg en langsom tenker, finner gjerne de gode svarene dagen etter. Jeg kan for eksempel ikke fordra VG, de er hensynsløse. Avisen intervjuer deg om en ting, og presenterer noe helt annet, sier han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus