Forsvaret skjøt med kanon mot scooterførere

Mannskaper fra Forsvaret skjøt med kanon og mitraljøse mot to scooterførere som torsdag ettermiddag forvillet seg inn i Blåtind skytefelt i Troms.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø (NTB): - I høyeste grad livsfarlig, og dette kunne ha vært unngått dersom de hadde lest informasjonstavlene eller ringt oss før denne ulovlige ferden startet, sier rittmester Per O. Andersen i Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) i Blåtind skytefelt til Folkebladet.no.

Ifølge Andersen skjøt hans mannskaper med kanon og mitraljøser da de i 17.30-tiden torsdag oppdaget to scootere komme kjørende mot nedslagsfeltet.

- Vi beordret stopp i skytingen øyeblikkelig, men scooterførerne oppdaget trolig samtidig hvor de var på tur, for de dreide brått vestover mot Brorstadvatnet og forsvant, sier Andersen.

Lensmann Andreas Nilsen i Målselv sier til Folkebladet at scooterkjøringen er ulovlig og at de to førerne satte seg selv i livsfare. (©NTB)

Illustrasjonsfoto forside: Øistein Karlsen


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus