Advokat sint på Simpsons bokavtale

O.J. Simpsons bok om hvordan han kunne utført drapet på sin ekskone dersom han sto bak det, har opprørt mange - nå også Simpsons egen advokat.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

O.J. Simpsons bok om hvordan han kunne utført drapet på sin ekskone dersom han sto bak det, har opprørt mange - nå også Simpsons egen advokat. Arkivfoto: REUTERS/Sam Mircovich/Files/SCANPIXO.J. Simpsons bok om hvordan han kunne utført drapet på sin ekskone dersom han sto bak det, har opprørt mange - nå også Simpsons egen advokat. Arkivfoto: REUTERS/Sam Mircovich/Files/SCANPIX

I den siste utgaven av Newsweek sier advokat Yale Galanter at han er rasende på Simpsons avtale om å gi ut boken «If I Did It» - dersom jeg gjorde det.

- Jeg ville helt klart ikke ha godkjent dette. Jeg ville ikke gjort det uansett pris, sier Galanter.

Simpsons avtale med et forlag om å skrive den kontroversielle boken har vært så hemmelig at ikke engang Galanter visste om den før nyheten ble kjent forrige uke.

Simpson sto i 1994 tiltalt for drapet på sin ekskone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ron Goldman. Etter en lang og direktesendt rettssak ble den tidligere idrettsstjernen frikjent for drapene året etter. I et sivilt søksmål ble han imidlertid dømt til å betale 33,5 millioner dollar i erstatning til ofrenes familier.

Ifølge Galanter skriver Simpson om drapene kun i ett av sju kapitler i boken, og han innrømmer aldri noen straffskyld. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus