Dømt for drap på norsk teologistudent

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 35 år gammel franskmann er dømt til psykiatrisk behandling for drapet på den 29 år gamle norske teologistudenten Gunhild Garmo i Danmark.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 35 år gammel fransk statsborger (bildet) er dømt til psykiatrisk behandling for drapet på den 29 år gamle norske teologistudenten Gunhild Garmo i Danmark. Foto: Mogens Flindt / SCANPIX.En 35 år gammel fransk statsborger (bildet) er dømt til psykiatrisk behandling for drapet på den 29 år gamle norske teologistudenten Gunhild Garmo i Danmark. Foto: Mogens Flindt / SCANPIX.

København (NTB-Ritzau): Gunhild Garmo ble funnet drept med flere knivstikk i oktober 2005, ved Kagsåkollegiet i Herlev nord for København der hun studerte teologi.

Den 35 år gamle franskmannen meldte seg senere for politiet og tilsto at han hadde oppsøkt ekskjæresten og stukket henne ned med en kjøkkenkniv under en voldsom krangel.

Torsdag ble mannen, som for tiden er pasient ved det psykiatriske sykehuset Sankt Hans Hospital i København, dømt til psykiatrisk behandling av byretten i Gladsaxe.

Mannen ble også fradømt foreldreretten til barnet han hadde med Garmo, og vil bli utvist fra Danmark når behandlingen er avsluttet.

(©NTB)