Drapsalarm på campingplass

Politiet etterforsker omstendighetene rundt det de omtaler som et mistenkelig dødsfall på Lone camping i Arna i Bergen lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble slått full drapsalarm i Bergen lørdag etter at en 77 år gammel mann ble funnet død på lone Camping i Arna. (Foto: Silje Katrine Robinson/ Bergens Tidende / Scanpix)Det ble slått full drapsalarm i Bergen lørdag etter at en 77 år gammel mann ble funnet død på lone Camping i Arna. (Foto: Silje Katrine Robinson/ Bergens Tidende / Scanpix)

Funnet av en død mann (77) på Bergens største campingplass, 19 kilometer fra Bergen sentrum, har utløst full drapsalarm i politiet, melder bt.no.

Politiet ble alarmert ved 12.30-tiden om at en mann var funnet død i en campingvogn.

Men ifølge ba.no ble mannen funnet allerede natt til lørdag.
Bergens Tidendes nettutgave melder at spor på stedet peker i retning av at mannen er blitt utsatt for noe kriminelt.

Mistenkelig dødsfall


- Jeg vil ikke kommentere opplysningene om drapsalarm. Vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, fordi vi ikke sitter på opplysninger som tilsier at vi kan karakterisere dette som et naturlig dødsfall, sier politioverbetjent Bjørn Eide ved Arna og Åsane politistasjon til NTB.

- Det er for tidlig å trekke noen konklusjoner i noen retning, legger han til.

Mannen skal obduseres søndag, skriver Aftenposten.no.

- Drapssak


BT skriver at avisen sitter på opplysninger om at man står overfor en drapssak.

Politiet har derfor igangsatt et omfattende arbeid for å kartlegge bevegelsene på og rundt Lone camping fra fredag kveld og fram til lørdag formiddag. Det er også gjort en rekke beslag.

Politiet kjenner den døde mannens identitet. Eide sier til NTB at politiet har avhørt vitner og gjort tekniske undersøkelser på og ved åstedet.

Midlertidig fastboende


Politioverbetjent Eide leder etterforskningen. Han bekrefter at politiet ble varslet om likfunnet på Lone camping lørdag formiddag.

- Mannen hadde midlertidig adresse der. Det er ikke noe som tyder på at noen bodde sammen med ham, sier Eide til NTB.

Flere medier melder lørdag kveld at mannen har bodd på campingplassen over lengre tid. (©NTB)

Personvernpolicy