- Ingen straffesak etter Stord-ulykken

Politiet tror ikke noen kommer til å bli straffet etter flyulykken på Stord.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kun forvridde og utbrente vrakrester var igjen av flyet som skled av rullebanen, tok fyr og havnet i svært ulendt terreng ved Stord lufthavn forrige måned. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX)Kun forvridde og utbrente vrakrester var igjen av flyet som skled av rullebanen, tok fyr og havnet i svært ulendt terreng ved Stord lufthavn forrige måned. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX)

Stord (NTB): - Så langt i etterforskningen er det ingenting som tyder på at det vil bli reist straffesak i etterkant av hendelsen, sier politiadvokat Thor Buberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til VG.

Fire personer omkom da et fly fra Atlantic Airways kjørte av rullebanen på Stord Lufthamn Sørstokken 10. oktober. Havarikommisjonen forsøker å finne årsaken til ulykken. Samtidig har politiet etterforsket for å finne ut om straffbare forhold ble begått i forbindelse med ulykken.

- Vi er for så vidt ferdige med vår del av etterforskningen. Nå sitter vi på gjerdet og avventer rapporten fra Havarikommisjonen før vi kommer med vår endelige innstilling, sier Buberg. (©NTB)

Personvernpolicy