«Hahahaaha ... Tulling!»

«Fy fader! Eg ler meg skakk i hel.... Ikke rart han er despo å få de tilbake da.... Hahahaaha.... Tulling!»

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


«Han forandra i hvertfall syn hos meg..sykt at noen tar sånne bilder av seg selv, og ikke minst lagrer de på mobilen.

Han hadde ikke mye å skryte av synes jeg.»

Kåre Conradi har fått gjennomgå på nettet den siste uka, også på ulike diskusjonsforum. Det er vel knapt en person med gangsynet i behold som ikke har sett bildene av ham og kjæresten.

En hel nasjon av sladrekåte vinduskikkere har fått tilfredsstilt nysgjerrigheten sin. Epost på epost med nakenbilder av Kåre Conradi og hans samboer Mariann Aas Hansen har stanget seg vei gjennom Telenors servere.

Du har sittet foran datamaskinen din og ledd og tenkt at «dette må jeg vise til noen». Du har hentet kolleger og venner til å stå og le sammen med deg foran PC-en. Deretter har du selvsagt videresendt eposten til alle du kjenner. Og gjerne de du ikke kjenner så godt, for å imponere. For det er viktig at du er den første som informerer bekjenskapskretsen. Du må være først.

Du har vel egentlig ikke glemt at du egentlig smugkikker bak gardinene i et privat hjem, du bryr deg bare ikke om det ... fordi alle andre gjør det. Vi kalte det sladrehank på skolen - en som først så, og så fortalte det til alle hun eller han kjente. Men nå til dags er også disse sosialt akseptert.

At det dreier seg om private bilder som aldri har vært ment for offentlighetens søkelys, ser bare ut til å bekymre mindretallet. Det er jo kjendiser vi snakker om. Alt er lov; de har gjort offentlig oppmerksomhet til et levebrød og har strengt tatt bedt om dette selv.

Kan du med hånden på hjertet si at du aldri har vært skjødesløs som Kåre Conradi? Hvis du mistet laptopen din, ville du da si at det var greit om finneren videresendte bildene på harddisken til alle bekjente?

Nei, DA hadde det vært et overgrep, du er jo ingen kjendis og bildene av snoppen din eller puppene dine burde i hvert fall ikke ha offentlighetens interesse. Dessuten ville vel folk knapt hevet et øyenbryn. Det bør du være sjeleglad for.

Det som skiller deg fra Conradi, er at du har hatt flaks, og at han er kjendis. Kjendiser kan vi vel strengt tatt gjøre hva vi vil med.

Personvernpolicy