Babyshambles: Konsert søndag og ny EP i desember

Pete Doherty og Babyshambles stiger opp på Rockefellers scene førstkommende søndag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På søndag entrer mye omtalte Pete Doherty og hans band Babyshambles scenen på Rockefeller. Og det kan bli veldig gøy. For selv om Dohertys lettere bohemske livsstil ofres mye oppmerksomhet, har gutten utvilsomt gode evner som låtskriver. Noe Babyshambles debutalbum «Down In Albion»; produsert av The Clash-legenden Mick Jones, er et utmerket eksempel på. Men også begge Libertines-albumene; Dohertys forrige band, holder høy klasse. Liker du band som The Smiths, The Clash og Buzzcocks bør du definitivt stikke innom Rockefeller førstkommende søndag. Neste Klikk er selvfølgelig på plass, og anmeldelsen kan du lese på mandag. EP'en «The Blinding» utgis i begynnelsen av desember. Og singelen, «Blinding», kan du, om jeg ikke tar mye feil, allerede høre på radioen.

Personvernpolicy