16-åring knivstukket på skole i Moss

En 16 år gammel skoleelev ble knivstukket i låret under en krangel med en jevnaldrende gutt på Kirkeparken videregående skole i Moss onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moss (NTB): 16-åringen skal ifølge politiet bare ha fått et overfladisk kutt i låret, og er sendt til behandling hos legevakten. 16-åringen som brukte kniven ble raskt pågrepet av politiet. Begge de to skal være etniske nordmenn.

- Vi vet ennå ikke så mye om bakgrunnen for episoden. De to skal ha kommet i klammeri med hverandre og den ene av dem skal ha dratt fram en kniv og stukket den andre i låret. Vi avhører nå vitner til episoden og skal foreta avhør av den pågrepne senere i dag, opplyser politiadvokat Torill Johnsen ved Moss politistasjon til NTB.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 11.50. Fordi det dreide seg om en knivstikking var polititjenestemennene utstyrt med gummikøller og skjold da de gikk til aksjon, melder Moss Dagblad. (©NTB)---------------------------------------------------------------------
Illustrasjonsfoto forsiden: flickr.com/photos/absolutwade/58840277/

Personvernpolicy