Ingen tid for nøtter

Artikkelen fortsetter under annonsen

Husker du Scrat, ekornrotta fra filmene Istid 1 og 2 som aldri klarer å få tak i nøttene sine? Nå er den vesle gnageren tilbake i en ny kortfilm. Se den her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Den uheldige ekornrottas evige matjakt i Istid-filmene var nesten verdt kinobilletten alene. For den vesle gnageren var fullstendig fokusert på eikenøtter, og hans kamp for å nå målet førte til den ene situasjonen mer hysterisk enn den andre.

Nå er Scrat tilbake igjen. Og denne gang har han kommet over en tidsmaskin som han bruker flittig for å reise gjennom historien på jakt etter den perfekte nøtten.

Selvsagt fører det ham oppi en rekke bisarre situasjoner. For det er slett ikke så lett å være en matsyk ekornrotte uansett hvilken tidsepoke man befinner seg i.

I den seks minutter lange kortfilmen som ligger på videonettstedet YouTube, får du se Scrat både i riddertidens England, Romertiden og i nåtid.

I tillegg havner den uheldige pelsklumpen midt oppi en rekke historiske hendelser som for eksempel Titanic-kollisjonen, atomprøvespregninger og oppskytningen av en romferge - før han til slutt ender opp i en framtid som tilsynelatende er rosenrød.

Eller er den egentlig det?

Klikk på bildet over eller følg denne linken for å se den morsomme filmen.