Bedugget minister ble kjendis på nett

Artikkelen fortsetter under annonsen

En belgisk politiker har blitt stjerne på YouTube etter å ha snøvlet og glist seg gjennom et tv-intervju.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den belgiske politikeren Michel Daerden stilte opp i tv-intervju i gledesrus over å ha vunnet et lokalvalg. Nå er han stjerne på YouTube. Klikk på bildet for å se klippet.Den belgiske politikeren Michel Daerden stilte opp i tv-intervju i gledesrus over å ha vunnet et lokalvalg. Nå er han stjerne på YouTube. Klikk på bildet for å se klippet.

Stakkars Michel Daerden. Den belgiske politikeren skulle bare feire at han hadde vunnet et lokalvalg 8. oktober, da han plutselig ble dratt inn i et belgisk tv-studio for å uttale seg om seieren.

Det gikk bare sånn høvelig. Sosialistenes finans- og budsjettminister for Belgias sørlige Walloon-region var nemlig i gledesrus over å ha vunnet, og klarte dessverre ikke levere fra seg så mye mer enn noen velplasserte glis og en og annen snøvling de par minuttene tv-intervjuet varte.

Men aldri så vondt at det ikke er godt, eller hva dte nå heter, for nå har klippet med den lettere beduggede ministeren gått sin seiersgang på nettet. På videonettstedet YouTube har klippet med herr Daerden nå blitt sett av over 500.000 mennesker. Og klippet har lenge ligget på topp ti-listen over de mest populære.

Etter tv-intervjuet fikk den populære politikeren spørsmål om han hadde drukket for å feire valgseieren. Ifølge avisen Vers L'Avenir var svaret Daerden ga: - Ikke noe mer enn vanlig.

Daerdens talskvinne har nektet å uttale seg i saken.

Se klippet her.

Ps. Det er visst ikke første gang den belgiske politikeren tilsynelatende er noe påseilet i tv-studio. Her opptrår han sammen med sin svært flaue sønn i et debattprogram.