Kinesisk 105-åring søker kone

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kjærlighetssyk kineser på 105 år prøver å finne en passende kone gjennom kontaktannonser i kinesiske aviser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

105 år gamle Gong Duruo fra Kina søker etter en kone som er under 50 og som har utdannelse innenfor medisin. Han tar i bruk både aviser og Internett i jakten på den utkårede. (Foto: chinadaily.com.cn).105 år gamle Gong Duruo fra Kina søker etter en kone som er under 50 og som har utdannelse innenfor medisin. Han tar i bruk både aviser og Internett i jakten på den utkårede. (Foto: chinadaily.com.cn).


Gong Duruo fra Chengde, Kina, har flere krav til sin fremtidige kone. For det første må hun være utdannet lege og ha gode litteraturkunnskaper, slik at hun kan hjelpe den gamle doktoren å skrive en bok om medisin.

Dernest bør den utkårede være under halvparten så gammel som ham selv. Det vil si at hun helst bør være under 50 år, ettersom Gong selv er født i 1901 og nå har nådd en anseelig alder av 105.

Nå prøver den kjærlighetssyke kineseren å finne sin fremtidige kone gjennom kontaktannonser i landets aviser og datingtjenester på Internett.

- Alle bør ha et mål. Uten et mål, ville man ha dødd veldig tidlig. Det er derfor forskere ofte blir veldig gamle, som Einstein, uttaler Gong ifølge Ananova.com.

Og skulle du være en aktuell kvinne under femti, så kan du jo også notere deg at den godeste Gong Duruo kan slå i bordet med to grader innenfor medisin. Den første fra et amerikansk universitet i 1940, og den siste fra West China University of Medical Sciences fra år 2000.

Gong Duruo bor for tiden sammen med slektninger i Hebei-provinsen i nordlige Kina og skal ifølge rapportene ikke virke eldre enn rundt 70.