Kvinne alvorlig skadd i ulykke på Liseberg

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i 30-årsalderen ble søndag fraktet til sykehus med alvorlige hodeskader etter en ulykke på Liseberg i Göteborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne ble søndag alvorlig skadd i fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg da hun falt ut av en vogn på den siste del av tømmerrennen Flumeride. (Foto Adam Ihse/SCANPIX)En kvinne ble søndag alvorlig skadd i fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg da hun falt ut av en vogn på den siste del av tømmerrennen Flumeride. (Foto Adam Ihse/SCANPIX)

Göteborg (NTB-TT): - Tilstanden er svært alvorlig, sier Ann-Christine Andersson ved universitetssykehuset Sahlgrenska.

Ulykken skjedde i en tømmerrenne kalt Flumeride i den svenske fornøyelsesparken. Kvinnen, som er fra Göteborg, skal mest sannsynlig ha forsøkt å komme seg ut av vogna hun satt i, før den siste, bratte utforkjøringen. Kvinnen satt i vogna sammen med datteren sin og en annen kvinne.

Øyenvitner har fortalt at to personer forsøkte å holde vogna igjen før utforkjøringen ved å holde seg fast i rekkverket på banen. Men vogna raste likevel utfor bakken, og den ene kvinnen ble hengende igjen i rekkverket.

- Den andre kvinnen i vogna har bekreftet at kvinnen fikk panikk og ikke ville fullføre turen. Derfor overholdt de ikke sikkerhetsforskriftene, sier Pelle Johannisson, som er markedssjef i Liseberg.

- Kvinnen ramlet selv ned i rennen, fremholder han. (©NTB)