Kvinne alvorlig skadd i ulykke på Liseberg

En kvinne i 30-årsalderen ble søndag fraktet til sykehus med alvorlige hodeskader etter en ulykke på Liseberg i Göteborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne ble søndag alvorlig skadd i fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg da hun falt ut av en vogn på den siste del av tømmerrennen Flumeride. (Foto Adam Ihse/SCANPIX)En kvinne ble søndag alvorlig skadd i fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg da hun falt ut av en vogn på den siste del av tømmerrennen Flumeride. (Foto Adam Ihse/SCANPIX)

Göteborg (NTB-TT): - Tilstanden er svært alvorlig, sier Ann-Christine Andersson ved universitetssykehuset Sahlgrenska.

Ulykken skjedde i en tømmerrenne kalt Flumeride i den svenske fornøyelsesparken. Kvinnen, som er fra Göteborg, skal mest sannsynlig ha forsøkt å komme seg ut av vogna hun satt i, før den siste, bratte utforkjøringen. Kvinnen satt i vogna sammen med datteren sin og en annen kvinne.

Øyenvitner har fortalt at to personer forsøkte å holde vogna igjen før utforkjøringen ved å holde seg fast i rekkverket på banen. Men vogna raste likevel utfor bakken, og den ene kvinnen ble hengende igjen i rekkverket.

- Den andre kvinnen i vogna har bekreftet at kvinnen fikk panikk og ikke ville fullføre turen. Derfor overholdt de ikke sikkerhetsforskriftene, sier Pelle Johannisson, som er markedssjef i Liseberg.

- Kvinnen ramlet selv ned i rennen, fremholder han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus