Sjekker om flere står bak trippeldrapet

Politiet vet ennå ikke om de tre søstrene som ble drept i sitt hjem på Kaldbakken i Oslo søndag, ble tatt av dage av en eller flere gjerningsmenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storebroren (30) til søstrene Nafisa (13), Saadia (24) og Sobia (27) Khan er fengslet i fire uker, siktet for trippeldrapet. Men politiet er ikke sikre på om det en eller flere personer som står bak de grufulle drapene, skriver VG.

- Det er umulig å si om det er en eller flere gjerningsmenn. Vi har pågrepet en person, men vi gjennomgår nå de tekniske undersøkelsene fra åstedet, sier politiadvokat Cecilie Gulnes i Oslo politidistrikt til VG.

Funn fra åstedet blir sjekket opp mot resultatene av de fysiske undersøkelsene politiet har gjort på den drapssiktede 30-åringen som er innlagt på Dikemark psykiatriske sykehus i Asker.

Noe av det etterforskerne jobber med å finne ut, skal være om én gjerningsmann kan klart å drepe de tre søstrene uten at noen av dem klarte å komme seg unna i det store huset. Søstrene ble funnet på ulike steder i huset.

Etterforskerne undersøker også om den siktede storebroren kom seg alene fra åstedet til Haugenstua der han ble pågrepet. Avstanden er tre kilometer og mannen skal ifølge VG ha vært ruset på rohypnol da han ble pågrepet en snau time etter at drapene ble meldt. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus