Putin godtar ikke «trusler og provokasjoner»

Russland nekter å la seg utsette for trusler og provokasjoner, kunngjorde landets president Vladimir Putin onsdag - med klar adresse til den politiske ledelsen i Georgia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stemningen har vært anstrengt mellom Georgia og Russland etter at fire russiske soldater ble arrestert i Georgia nylig. Onsdag fastslo Russlands president Vladimir Putin at landet ikke vil finne seg i trusler og provokasjoner. De fire soldatene ble senere løslatt.Stemningen har vært anstrengt mellom Georgia og Russland etter at fire russiske soldater ble arrestert i Georgia nylig. Onsdag fastslo Russlands president Vladimir Putin at landet ikke vil finne seg i trusler og provokasjoner. De fire soldatene ble senere løslatt.

Moskva (NTB-Reuters): Putins uttalelser kom i en debatt om arrestasjonen av fire russiske soldater i Georgia nylig. Soldatene ble senere løslatt.

- Jeg tillater ikke at noen snakker til Russland i en truende og provoserende tone, sa Putin under et møte med russiske folkevalgte i Moskva. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus