Meny

- En helt uforståelig tragedie

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Helt uforståelig, sier politiet etter at tre søstre på 13, 24 og 27 år ble skutt og drept i sitt eget hjem i Oslo sent søndag. Broren (30) er siktet for drapene.

- En mann er pågrepet etter at tre søstre er skutt og drept på Kaldbakken i Oslo. Den pågrepne er broren til de tre, sier operativ uteleder Lasse Alver i Oslo politidistrikt (til venstre) til NTB. (Foto: Morten Holm/SCANPIX)- En mann er pågrepet etter at tre søstre er skutt og drept på Kaldbakken i Oslo. Den pågrepne er broren til de tre, sier operativ uteleder Lasse Alver i Oslo politidistrikt (til venstre) til NTB. (Foto: Morten Holm/SCANPIX)

Oslo (NTB): En annen bror av søstrene ringte og varslet politiet om tragedien som skjedde i en leilighet i Karl Flods vei på Kalbakken i Groruddalen ved 22-tiden søndag.

En storstilt og væpnet politiaksjon ble satt i verk, og en time senere ble den eldste broren i søskenflokken pågrepet uten dramatikk, bare et par kilometer fra åstedet.

- Det er trolig meg dere skal ha tak i, skal mannen ha sagt til politiet før han segnet om.

Den siktede ble etter pågripelsen brakt til Legevakten. Siden ble han overført til Ullevål universitetssykehus, der han bevoktes av polititjenestemenn. 30-åringens helsetilstand er foreløpig så dårlig at han ikke kan avhøres, skriver VG Nett.

- Vi foretar nødvendig sikring av mannen. Han er siktet for ganske alvorlige handlinger, og da må vi holde styr på ham, sier politiinspektør Terje Kristiansen i Oslo politidistrikt. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus