Meny

Halimi: - Vil legge hele dette miljøet bak meg

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ridvan Halimi nekter konsekvent å navngi andre på ranslaget i forbindelse med NOKAS-saken.

Stavanger (NTB): - Jeg vet at dette ikke blir det siste spørsmålet jeg får om å navngi andre, men jeg har tatt et standpunkt. Jeg vil bli ferdig med hele det miljøet og alt jeg har gjort før, sa Ridvan Halimi da aktor Tor Christian Carlsen i Gulating lagmannsrett nok en gang forsøkte å få Halimi til å fortelle hvem som satt i de andre bilene etter NOKAS-ranet 5. april 2004.

- Jeg regner med at du vet hvordan det er. Selv om man avtjener sin straff i fengselet, så er man ikke ferdig med de menneskene i den verdenen. Jeg ønsker derfor ikke å gå inn på verken de som sitter her, eller de som ikke sitter her, sa Halimi.

Den eneste Halimi har nevnt direkte i forbindelse med ranet, er David Toska.

- Jeg hadde utrolig mye kontakt med David etter at William Ellingsen døde, sa Halimi i Gulating lagmannsrett mandag.

Han har også indirekte fortalt at han så Kjell A. Schumann, Lars-Erik Andersen og Johnny Thendrup i Stavanger, noe som ikke er kontroversielt i og med at disse tre allerede har erkjent straffskyld for å ha deltatt under NOKAS-ranet. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus