Jan Werner Danielsen er død

Sangeren ble bare 30 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jan Werner Danielsen skal ha blitt funnet i sin egen leilighet i Oslo sentrum. VG Nett melder at det var en venn av sangeren som fant ham død.

Politiet opplyser til VG Nett at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Ifølge Nettavisens Side 2 skrev manageren til Jan Werner på artistens hjemmeside tidligere denne uken at 30-åringen slet med halsbetennelse. Jan Werner måtte avlyse en konsert på Ammerudhjemmet på grunn av sykdommen.

«Artisten har fått beskjed om å ikke snakke og bare kommunisere ved lapper, sms og datamaskin. Vi håper han blir frisk så fort som mulig», skrev manageren på hjemmesiden. Også under en juleturné i fjor måtte Danielsen avlyse flere konserter, blant annet med begrunnelsen halsbetennelse.

Sangeren var 18 år gammel da han slo gjennom i NRKs Talentiaden i 1994. Men allerede to år før ble han plukket ut som talent i forbindelse med det forestående OL på Lillehammer. Jan Werner fikk deretter platekontrakt.

Han har samarbeidet i flere omganger med Elisabeth Andreassen (blant annet med Grand Prix-sangen «Duett» i den internasjonale finalen) og hadde så sent som i fjor et komishow på Edderkoppen sammen med Tommy Steine.

Les mer om Jan Werner Danielsen


Kjære leser

Vi oppfordrer til å vise respekt og hensyn til Jan Werners familie og venner. Skriv gjerne inn din kondolanse, men dette er ikke tid og sted for debatt.

Personvernpolicy