Sittetissing opp i formannskapet

Leder for partiet Demokratene, Vidar Kleppe, reagerer på at guttene ved Dvergsnes skole i Kristiansand må sitte når de tisser. Han mener skolen tukler med skaperverket, og vil ta saken opp i formannsk

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristiansand (NTB): - Når guttene ikke skal få lov til å tisse på den naturlige måten, slik gutter har gjort i generasjoner, er det å tukle med skaperverket, sier Vidar Kleppe, formannskapsmedlem og leder for Demokratene til Dagbladet.

Han sier han vil ta saken opp i neste formannskapsmøte.

- Det er en menneskerett å ikke måtte sette seg ned på jentevis, sier han videre.

Rektor Anne Lise Gjul ved Dvergsnes skole vil ikke kommentere Kleppes planer om å ta opp saken i formannskapet. Hun sier til Fædrelandsvennen at hun beklager om noen føler seg støtt av forbudet mot å tisse stående.

(©NTB)

Personvernpolicy