Ordførar oppfordrar til sengehyggje

Ordføraren i Porsgrunn, Øystein Beyer, vil gjerne ha mange jubileumsbarn den tredje juli neste år. Då er det på tide å setje i gang produksjonen snart.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slike ønskjer dei seg i Porsgrunn, til byjubileet 3. juli til neste år.Slike ønskjer dei seg i Porsgrunn, til byjubileet 3. juli til neste år.

Å få eit nyttårsbarn er noko for seg sjølv, det er alle einige om. Men nyttårsbarn blir jo fødde over heile verda kvart år. Den som føder barn tredje juli neste år, på Porsgrunns 200-årsdag, kan rekne med å bli sett enda meir stas på, ifølgje

Telemarks Avis

.


Sponsar hotellrom


Både ordførar i byen Øystein Beyer og leiar for byjubileet Frøydis Straume, håpar Porsgrunnfolket vil skru opp aktiviteten i sengehalmen i dagane rundt 3. oktober, og ordføraren betaler gjerne hotellrom for dei som måtte trenge det for å lage barn.


Porsgrunnssangen


Den/ dei som føder jubileumsbarn på den magiske datoen kan vente seg både gåver og merksemd som takk for innsatsen. Så, Porsgrunnsfolk, kva ventar de på? For å få kome i stemning til barnelaging kan de jo til dømes syngje

Porsgrunnssangen

.

Les meir på nettet:


Les meir nynorsk i Neste Klikk:


Aktuelt
Helse og samliv
Konkurransar
Kultur
Mat og drikke
Moro
Dyr
Forbruk(ar)
Nett og teknologi
Næringsliv
Reise og oppleving


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus