- Israels ambassadør sier unnskyld

Den israelske ambassadøren Miriam Shomrat har bedt om unnskyldning for sin kritikk av det norske kongehuset, ifølge forstander Anne Sender i Det Mosaiske Trossamfund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): - Hun har bedt om unnskyldning. Hun ser at hun gikk over streken, og det er jeg veldig glad for, sier Sender til NRK.

Shomrat sa at hun savnet kongeparets støtte i forbindelse med skytingen mot synagogen i Oslo. Sender tror følelsene tok overhånd for ambassadøren.

- Hun ble veldig personlig berørt da hun kom hit og så skuddskadene, så jeg tror først og fremst det var en følelsesmessig reaksjon, sier Sender.

Selv om hun er glad for beklagelsen, er hun fortsatt lei for hele saken.

- Jeg ble først rasende, og nå er jeg lei meg fordi skaden er skjedd. Det er veldig beklagelig at ambassadøren har gjort det hun har gjort. Det er altså på ingen måte på våre vegne, understreker Sender overfor NRK. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus