Fant levende larver i Wok-sausen

Wok-sausen en familie kjøpte på Obs! i Tromsø lørdag, viste seg å inneholde store mengder levende larver.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø (NTB): Sausen var av typen So-tan Wok Essentials Teriyaki, skriver Nordlys. Familiefar Stig Hansen sier det må ha vært minst 100 larver i glasset. Larvene er hvite og er to-tre millimeter lange. Glasset hadde ikke vært åpnet før familien skulle lage middag lørdag ettermiddag. På glasset står det at sausen skulle være holdbar til april 2008, skriver avisen.

Stig Hansen forteller at kona oppdaget noen hvite prikker i glasset før hun åpnet. Da hun tok av lokket, så hun at de rørte på seg. Stig Hansen tror larvene må ha kommet inn i glasset med en av råvarene før produsenten lukket det.

Hypermarkedsjef Hugo Andersen på Obs! i Tromsø beklager det som er skjedd.

- Dette er helt forferdelig. Det er kjempebeklagelig at folk kommer oppi slike situasjoner. Jeg kan ikke skjønne annet enn at larvene må ha vært der når vi har fått wok-sausen inn i butikken, sier han.

Andersen lover å fjerne varen før butikken åpner mandag, og han vil også ta kontakt med leverandøren slik at varen blir stoppet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus