Eksfange prøvde å bryte seg inn i fengsel

En ung østerriker savnet fengselet så mye at han prøvde å bryte seg inn igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Tjuetre år gamle Detlef Federsohn ble nylig løslatt fra Josefstadt fengselet i Wien, etter å ha sonet en straff på to år for tyveri.

En ung østerriker var så fornøyd med fengselsoppholdet at han ville tilbake igjen.En ung østerriker var så fornøyd med fengselsoppholdet at han ville tilbake igjen.

I forrige uke ble den unge østerrikeren arrestert igjen, etter at politiet fikk melding om en mistenkelig person som prøvde å bryte seg inn Josefstadt fengselet.

Da politiet rykket ut, fant de den godeste Detlef Federsohn vandrende på taket av fengselsbygningen, mens han lette etter en måte å komme seg inn.

- Livet er mye enklere på innsiden. De gir deg mat, de ordner med klesvask og lar deg få se på tv. Det er mye mer enn det mamma gjør for meg.

- Derfor tenkte jeg at jeg kunne snike meg inn i fengselet igjen, og blande meg med de andre innsatte uten at noen ville oppdage det, uttalte Federsohn etter at forsøket hans ble stoppet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus