Meny

Knall avslutning på Øyafestivalen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med sola sørget Knutsen & Ludvigsen for en herlig folkefest under Øyafestivalen lørdag.

Knutsen & Ludvigsen and The Train Conductors ga en strålende konsert for alle de tusener som var møtt opp tidlig lørdag formiddag. (Foto: Stig Henning Morken)Knutsen & Ludvigsen and The Train Conductors ga en strålende konsert for alle de tusener som var møtt opp tidlig lørdag formiddag. (Foto: Stig Henning Morken)


Ludvigsen (Foto: Stig Henning Morken)Ludvigsen (Foto: Stig Henning Morken)

Knutsen (Foto: Stig Henning Morken)Knutsen (Foto: Stig Henning Morken)

Tarjei Strøm, Kato Ådland, Yngve Ådland, Ludvigsen, Bård Ylvisåker, Sondre Lerche, Julian Berntzen og Knutsen mottok en uhyre velfortjent applaus. (Foto: Stig Henning Morken)Tarjei Strøm, Kato Ådland, Yngve Ådland, Ludvigsen, Bård Ylvisåker, Sondre Lerche, Julian Berntzen og Knutsen mottok en uhyre velfortjent applaus. (Foto: Stig Henning Morken)

Susanna Wallumrød fra Susanna and The Magical Orchestra var blid og leverte herlige vokalprestasjoner under konserten på Sjøsiden. (Foto: Stig Henning Morken)Susanna Wallumrød fra Susanna and The Magical Orchestra var blid og leverte herlige vokalprestasjoner under konserten på Sjøsiden. (Foto: Stig Henning Morken)

Morten Qvenild fra Susanna and The Magical Orchestra i et følsomt øyeblikk. (Foto: Stig Henning Morken)Morten Qvenild fra Susanna and The Magical Orchestra i et følsomt øyeblikk. (Foto: Stig Henning Morken)

Dette var omtrent alt publikum fikk se av KILLL... (Foto: Stig Henning Morken)Dette var omtrent alt publikum fikk se av KILLL... (Foto: Stig Henning Morken)

Texanerne i Midlake leverte en overbevisende og harmonisk konsert på festivalens minste scene. (Foto: Stig Henning Morken)Texanerne i Midlake leverte en overbevisende og harmonisk konsert på festivalens minste scene. (Foto: Stig Henning Morken)

Erlend Øya hadde med seg sitt nyeste klubbprosjekt; The Whitest Boy Alive. (Foto: Stig Henning Morken)Erlend Øya hadde med seg sitt nyeste klubbprosjekt; The Whitest Boy Alive. (Foto: Stig Henning Morken)

Øye hadde god grunn til å være fornøyd, for dette satt som et skudd. (Foto: Stig Henning Morken)Øye hadde god grunn til å være fornøyd, for dette satt som et skudd. (Foto: Stig Henning Morken)

Fredrik Saroea og Datarock erstattet Amadou & Miriam. Absolutt ingen dårlig erstatning, for dette var sannsynligvis den mest eksplosive konserten under hele festivalen. «Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa»! (Foto: Stig Henning Morken)Fredrik Saroea og Datarock erstattet Amadou & Miriam. Absolutt ingen dårlig erstatning, for dette var sannsynligvis den mest eksplosive konserten under hele festivalen. «Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa»! (Foto: Stig Henning Morken)

Ingen forstod vel egentlig hva Yoko Ono drev på med, eller hvrofor hun i det hele tatt sto på Enga-scenen lørdag kveld. Kveldens pinligste øyeblikk ble avsluttet med en hinsides grusom radbrekking av «Give Peace A Chance». Huff! (Foto: Leni Aurora Brækhus)Ingen forstod vel egentlig hva Yoko Ono drev på med, eller hvrofor hun i det hele tatt sto på Enga-scenen lørdag kveld. Kveldens pinligste øyeblikk ble avsluttet med en hinsides grusom radbrekking av «Give Peace A Chance». Huff! (Foto: Leni Aurora Brækhus)


Heldigvis klarte Beck og medhjelperne hans å gi festivalpublikummet en bra avslutning. (Foto: Stig Henning Morken)Heldigvis klarte Beck og medhjelperne hans å gi festivalpublikummet en bra avslutning. (Foto: Stig Henning Morken)

Spesielt siste halvdel av konserten var bra, og ett av høydepunktene var da bandet akkompagnerte Beck med kniver, gafler og glass sittende rundt et kjøkkenbord. (Foto: Stig Henning Morken)Spesielt siste halvdel av konserten var bra, og ett av høydepunktene var da bandet akkompagnerte Beck med kniver, gafler og glass sittende rundt et kjøkkenbord. (Foto: Stig Henning Morken)


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus