Meny

Tok med geit på fylletur med bil

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En engelskmann drakk 12 halvlitere med cider før han plukket opp ei geit og dro på fylletur med stjålet bil.


Det var mye som gikk galt da Carl Myles fra Swansea var på fest forleden. Ikke nok med at han ble ravende full etter 12 halvlitere. På vei hjem valgte han også å plukke opp ei geit før han la på villmannsferd i en stjålet Volvo.

Ei geit ble tatt med på heisatur av en full waliser. Det endte ikke godt.Ei geit ble tatt med på heisatur av en full waliser. Det endte ikke godt.

Det er BBC som skriver om heisaturen, som på alle måter endte i grøften. For nå er geita død, og den walisiske tyvåringen er ilagt en straff på 15000 kroner, 120 timers samfunnstjeneste, samt to års kjøreforbud.

Da Myles møtte

opp i retten sist fredag, måtte han slukøret innrømme at han ikke husket så mye fra den skjebnesvangre kvelden 4. juli, annet enn at han fikk hodet dyttet ned i gjørma da han ble tatt.

Men under rettsaken ble forhørsdommerne fortalt at Myles hadde oppdaget geita Snowy idet han passerte et småbruk på vei hjem fra fest i Skewen, nær Swansea. Geita ble plukket opp av den unge fyllefanten og plassert i baksetet på en gammel Volvo som stod beleilig ute på tunet. Deretter satte Carl Myles seg i framsetet, klar for å legge ut på tidenes heisatur med sin nyervervede venn.

Eieren av bilen

var imidlertid ikke like begeistret for planene. Han oppdaget hva som var i ferd å skje, kastet seg i traktoren sin og blokkerte veien slik at drukkenbolten ikke slapp forbi. Dermed fikk den unge waliseren panikk og kræsjet inn i siden på traktoren. Og der endte det som kunne blitt tidenes fylletur.

- Bonden var mildt sagt svært overrasket da han dro Myles ut av bilen og oppdaget geita som satt i baksetet, fortalte aktor i retten.

Carl Myles' forsvarer

fortsatte med å spørre om Myles var klar over at han hadde ei geit med seg, og om han hadde planer om å kjøre bilen på veien, hvorpå Myles svarte nei på begge spørsmålene.

- På meg virker dette som om du gjorde dette ut fra pur dumskap, sa dommer Richard Williams henvendt til Myles.

Etter rettsaken

innrømmet Huw Leyshon, eieren av Volvoen, at dette var noe av det snodigste han hadde opplevd.

- Da jeg så geita i baksetet på Volvoen trodde jeg at det var jeg som var full, sa han.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus