Meny

Vil avsløre Ap med eget Frp-nettverk

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fremskrittspartiet (Frp) nedsetter et eget utvalg for å infiltrere fagorganisasjoner og styrer i statseide selskaper. Målet er å kartlegge hvilke maktposisjoner venstresida plasserer sine medlemmer i


Oslo (NTB): Første nestleder i Frp, Per Sandberg vil lede det nye utvalget, og legger ikke skjul på at hensikten er å undergrave venstresidas og Arbeiderpartiets troverdighet, skriver Dagbladet.

I går kom det fram at regjeringen i løpet av kort tid har gitt en rekke sentrale styreverv til partifeller eller personer fra den rødgrønne alliansen i selskaper der staten har hel- eller deleierskap, slik at forholdet mellom den borgerlige og rødgrønne andelen av slike styreverv er forrykket.

- Dette ligner på mafiaens metoder. Venstresida gir avdankede politikere, venner og familie posisjoner bare fordi de har tilhørighet i partiet, hevder Sandberg.

Det nye utvalget vil suppleres at et råd av om lag 40 personer med Frp-bakgrunn som sitter i offentlig verv og styrerom.

- Personer i disse dobbeltrollene vil gi oss informasjon vi vil ha nytte av når vi kommer i regjering. Ved å kartlegge sosialistene vet vi hvilke personer som trenerer moderniseringen av offentlig sektor, sier Per Sandberg til Dagbladet.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus