Meny

Djeveltomat og muterte valnøtter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glad i asparges som ligner bittelitt på Jan Eggum, eller har du en forkjærlighet for trebente gulrøtter? Da har vi funnet nettsiden for deg.


Siamesiske tvillingdruer, djeveltomat, hjertepotet, muterte valnøtter eller en appelsin i appelsinen ...

Også naturens matfat kan av og til servere såkalte «freaker», som kunne ha glidd rett inn i programkonseptet «Ekstrem forvandling» - eller i hvert fall fått femten minutters berømmelse i en av landets utallige lokalaviser.

Mange av disse snodige matvarene, det være seg grønnsaker, frukt eller andre ting man kan putte i munnen, har blitt foreviget på nettsiden The Museum of Food Anomalies.

Her kan brukerne sende inn bilde av mat-merksnodighetene de måtte komme over, for å være sikker på også andre får se sitronen som ligner på et gebiss - eller auberginen som minner om gamle tante Agathe.

Og synes du dette er en agurknyhet, har du forsåvidt helt rett i det. På nettsiden finner du nemlig også et siamesisk agurkpar eller en sylteagurk som ser ut som et ansikt.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus