Minst 40 drept av bomber i Irak

Minst 40 mennesker ble drept i flere bombeangrep i Irak tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne mannen slapp fra et bombeangrep i Bagdad tirsdag med livet i behold. En annen sivilperson ble drept. Minst 40 mennesker ble drept i flere bombeangrep i Irak tirsdag (Foto: Reuters/SCANPIX)Denne mannen slapp fra et bombeangrep i Bagdad tirsdag med livet i behold. En annen sivilperson ble drept. Minst 40 mennesker ble drept i flere bombeangrep i Irak tirsdag (Foto: Reuters/SCANPIX)

Bagdad (NTB-Reuters): Minst 20 soldater ble drept da en buss ble rammet av en bombe plassert i veikanten mellom byene Tikrit og Baiji, nord for Bagdad.

En kilde ved det felles irakisk-amerikanske militærhovedkvarteret i Tikrit sier at dødstallet kan komme til å stige.

I Bagdad sprengte en selvmordsbomber en bil i lufta, og minst ti mennesker ble drept. Angrepet var rettet mot irakiske soldater som skulle hente lønningene sine i banken i Karrada-distriktet, men flere av ofrene var sivile.

I forrige uke ble 27 mennesker drept av en bilbombe og granatangrep i Karrada, som inntil da var ansett som et relativt stabilt distrikt i hovedstaden.

I Muqdadiya, nordøst for Bagdad, ble sju mennesker drept og åtte såret av en bilbombe som eksploderte utenfor sykehuset i byen, ifølge lokalt politi.

Personvernpolicy