Rice tror på våpenhvile i løpet av uka

USAs utenriksminister Condoleezza Rice sier hun tror det er mulig å få til en våpenhvile i krigen mellom Hizbollah og Israel i løpet av denne uken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jerusalem (NTB-Reuters-AFP): USA kommer til å be om en FN-resolusjon om en våpenhvile og en internasjonal stabiliseringsstyrke i Libanon i løpet av denne uken, opplyste Rice på en pressekonferanse i Jerusalem i Israel mandag. Rice sier hun håper dette vil føre til en permanent løsning på konflikten.

Israel har besluttet å innstille sine flyangrep mot Sør-Libanon i 48 timer som følge av angrepet mot byen Qana søndag, men landets justisminister Haim Ramon fastholder at dette ikke betyr at krigen mot Hizbollah er over.

Personvernpolicy