Meny

Israel vil utvide sin offensiv mot Hizbollah

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Israel kommer til å utvide sin offensiv mot Hizbollah i Libanon og må ikke godta en umiddelbar våpenhvile, sier forsvarsminister Amir Peretz.

Israels forsvarsminister, Amir Peretz, varsler at Israel kommer til å utvide sin offensiv mot Hizbollah i Libanon.Israels forsvarsminister, Amir Peretz, varsler at Israel kommer til å utvide sin offensiv mot Hizbollah i Libanon.

Jerusalem (NTB-AFP-Reuters): I en tale til nasjonalforsamlingen mandag beskyldte han Iran for å oppmuntre til Hizbollah-bevegelsens «morderiske aktiviteter».

Israel vil fortsette sine operasjoner mot Hizbollah og «endre regionens ansikt», fastholdt forsvarsminister Peretz i sin tale.

- Vi må ikke slutte oss til en våpenhvile som vil bli iverksatt umiddelbart, fortsatte han under den opphetede diskusjonen blant de israelske folkevalgte.

- Terrorismen har blomstret, og den libanesiske regjeringen har ikke gjort noen ting, sa Peretz.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus