Meny

Telemontørstreiken er over

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Telemontørstreiken i Relacom er over etter at partene natt til mandag ble enige om en løsning.

Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor har vært bekymret for streiken blant telemontørene, og for at streiken kunne ha blitt i stand til å true landets sikkerhet. Foto Morten Holm / SCANPIXKonsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor har vært bekymret for streiken blant telemontørene, og for at streiken kunne ha blitt i stand til å true landets sikkerhet. Foto Morten Holm / SCANPIX

Den varslede lockouten blir dermed ikke iverksatt, opplyser Relacom i en pressemelding.

- Vi er glade for at denne konflikten nå er avsluttet slik at våre kunder igjen kan stole på Relacom, sier administrerende direktør Stein Martinsen.

Grunnlaget for å bli enige var at partene vil se lønnsoppgjørene i 2006 og 2007 i sammenheng. Enigheten innebærer at de ansatte i gjennomsnitt vil få et lønnsløft på 9.000 kroner i år. Det er ikke gitt garanti for at lønnsoppgjøret i Relacom neste år skal sikre en årslønnsvekst på linje med samfunnet for øvrig.

- Dette innebærer at mellomoppgjøret for Relacom i 2007 teknisk sett er sluttført når garantien er innfridd, heter det i pressemeldingen.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus