- Hizbollah stanser ikke angrepene

Israelernes militære raid i Sør-Libanon kommer ikke til å stanse Hizbollahs raketter mot Israel, sier Hizbollah-leder Sayyed Hassan Nasrallah i et intervju mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hizbollah-leder Sayyed Hasan Nasrallah sier Israels militære raid i Sør-Libanon ikke kommer til å føre til en slutt i rakettangrepene mot Israel.Hizbollah-leder Sayyed Hasan Nasrallah sier Israels militære raid i Sør-Libanon ikke kommer til å føre til en slutt i rakettangrepene mot Israel.

Beirut (NTB-Reuters): - Israelske inntog vil ikke få politiske konsekvenser dersom de ikke sørger for at målet om en stans i angrepene mot de sionistiske bosettingene blir innfridd. Jeg kan forsikre dere om at dette målet ikke vil bli nådd, sier Nasrallah i et intervju med den libanesiske avisen As-Safir.

Nasrallah legger videre vekt på at Hizbollah ikke vil motsette seg en byttehandel om å løslate de to israelske soldatene som ble bortført 12. juli, mot at arabiske og libanesiske fanger løslates fra israelske fengsler.

Personvernpolicy