Meny

- Hizbollah stanser ikke angrepene

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Israelernes militære raid i Sør-Libanon kommer ikke til å stanse Hizbollahs raketter mot Israel, sier Hizbollah-leder Sayyed Hassan Nasrallah i et intervju mandag.

Hizbollah-leder Sayyed Hasan Nasrallah sier Israels militære raid i Sør-Libanon ikke kommer til å føre til en slutt i rakettangrepene mot Israel.Hizbollah-leder Sayyed Hasan Nasrallah sier Israels militære raid i Sør-Libanon ikke kommer til å føre til en slutt i rakettangrepene mot Israel.

Beirut (NTB-Reuters): - Israelske inntog vil ikke få politiske konsekvenser dersom de ikke sørger for at målet om en stans i angrepene mot de sionistiske bosettingene blir innfridd. Jeg kan forsikre dere om at dette målet ikke vil bli nådd, sier Nasrallah i et intervju med den libanesiske avisen As-Safir.

Nasrallah legger videre vekt på at Hizbollah ikke vil motsette seg en byttehandel om å løslate de to israelske soldatene som ble bortført 12. juli, mot at arabiske og libanesiske fanger løslates fra israelske fengsler.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus