Meny

Rektors hundekjøtt satte kinesisk skole i flammer

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kinesisk rektor ville få sine lærere til å tie om en tuskhandel ved å servere tjuvslakta hundekjøtt. Det endte med at skolen nesten brant ned.

Beijing (NTB-Reuters): Ti klasserom med TV-apparater, datamaskiner, lærebøker og annet utstyr ble helt utbrent som resultat av det lyssky måltidet, skriver Beijingungdommens Dagblad fredag.

Rektoren på en skole i Heilongjiang-provinsen nordøst i Kina hadde i smug solgt skolens arboretum med over tusen trær.

For å få lærerne til å tie om tuskhandelen, fikk han venner til å skaffe to hunder som de slaktet på skolen. Rektoren gikk så til lærerne og sa de skulle få hundekjøtt, skriver avisen.

Men planen slo helt feil da en av hundene tok fyr mens den ble stekt. Den brennende hunden satte igjen fyr på rektors kontor, og brannen spredte seg derfra til de ti klasserommene.

Det lokale skolestyret ga rektoren 10.000 yuan, vel 8.000 kroner, i bot. De foreslår videre at han får sparken, skriver avisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus