Seks ting hun elsker

Selvfølgelig er det noe med øynene dine, personligheten og humoren din. Men det er også seks andre grunner til at hun elsker deg. Bruk det til din fordel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen er levert av mozon.no og skrevet av journalist Karoline Steenbuch.

Har du noe gang bekymret deg over at du ikke har det som kvinner er på jakt etter? Du mangler sex-appeal, og har verken øynene eller kroppen til Brad, eller kvinnetekket til Hugh Grant. Vel, slapp av. For selv om kvinner gir inntrykk av at det er disse mennene de går for, så kommer de sjelden forbi nåløyet.

Det kan hende at du blir overrasket over følgende liste av ting som kvinner tiltrekkes av, men fortvil ikke. For trolig vil du være i besettelse av minst én av kategoriene:

1. Hun elsker en mann av få ord

. Det er ingen hemmelighet at en kvinne elsker å prate, og spesielt med partneren sin, og på den måten få bekreftet at kjemien er på plass. De fleste menn snegler seg sammen når de hører dette, og tenker med en gang på samtaler som handler om følelser på alle mulige plan. Men det er feil. Kvinner trenger faktisk ikke å høre så mange ord.

Hun kan faktisk få samme bekreftelse gjennom øyekontakt, uten at et eneste ord blir sagt. - Unge piker får alltid øyekontakt med voksne rundt seg, mens gutter som får øyekontakt vil straks se en annen vei når de blir distrahert, for eksempel av en mobiltelefon eller en vifte, sier Emerson E. Eggerichs til nettstedet Happenmagazine.com.

Så nå er det bare å finne veien til hjertet hennes gjennom øynene.

2. Hun elsker din hårete kropp.

Ja, det er sant. Det er ut med intimbarbering. La håret på brystkassa gro. En studie gjort på mennesker ved Zoological Society of San Diego, viser at kvinner er mer tiltrukket av menn med hår. Forskere mener årsaken er at hårvekst er synonymt med god helse og aktive hormoner.

Dessuten plager den hårløse moten huden.

3. Hun elsker sports-engasjementet ditt.

De fleste tror at kvinner har lite til overs for menn som er helt besatt av fotball, sykling eller hva det måtte være. Men med unntak av enkelte «frustrerte VM-fruer» er dette feil. Ved å innrømme din store tilknytningen til idrett, kan du få henne til å føle seg mer bundet til deg. Kvinner liker å se menn forsøke å skjule tårene sine idet fotballaget raser nedover mot bunnen av tippeligaen.

Eller sagt på en annen måte: Kvinner vil heller se en mann bli sentimental og følelsesladet av en idrett, enn å aldri få oppleve slike myke sider. På den måten får hun bekreftet at bak det tøffe imaget er det en sentimental kar. Er du ute etter bonuspoeng? Forsøk å gi kameratene dine en klem etter at laget ditt vinner.

4. Hun liker at du tøffer deg.

Ja, kvinner liker en sentimental og følelsesladet mann, men det betyr ikke at mannen skal legge lokk på de mer dyriske egenskapene. Mange gutter oppfører seg litt pyseaktig når de er på date. Det er mye bedre å slenge litt med leppa og kjekke seg litt. På den måten føler kvinnen at hun blir tatt vare på.

Måten du kan gjøre dette på er å virke beskyttende når dere er på date - pass på at hun ikke farer ut i veien på rød mann og følg med når hun prater med noen andre. Eller hva med å ta henne med på en date med mye fart og spenning, som på et tivoli? Dette kan øke både adrenalinet og de seksuelle følelsene. Men du må selvfølgelig holde deg unna ting som er direkte farlig.

5. Hun liker dine kreative sider.

Du må ikke ha en fet bankkonto for at hun skal like deg. Kvinner liker også «jeg holder på med et bok-prosjekt»-gutta. En fersk studie fra Newcastle University viser at kunstnere og poeter har mellom fire og ti seksuelle partnere , mens personer i mindre kreative yrker har tre.

Årsaken kan i følge forskerne være at kreative mennesker er mer karismatiske og virker mer interessante enn andre. Men dette betyr ikke at du må droppe ingeniør- eller finansjobben. Sørg heller for å skaffe deg en kreativ hobby ved siden av jobben, som å spille saksofon eller tegne karikaturtegninger.

Slik tenker du kreativt.


6. Hun elsker nerde-tendenser.

Bak veggen går ledningene i alle retninger. Skapet ditt er fullt av playtation-spill. Ditt trådløse univers. Alle mulige dubbeditter. Tro det eller ei, men dette er ting som kvinner både himler med øynene sine av, men som også kan fungere som rene elskovsmidler. For når en mann viser kvinnen hans nye dings, så viser det intelligens.

Dessuten er det alltid attraktivt med noen som har en lidenskap for noe. Så du trenger ikke være redd for å dele dine datainteresser med henne, bare ikke forvent at hun sitter ved siden av deg hele natten mens du dyrker hobbyen din.

Personvernpolicy