Meny

Lurt i bombedøden i Bagdad

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 15 personer ble drept i voldelige angrep i Irak onsdag, i tillegg til at ti lik ble funnet ulike steder i landet. I Bagdad ble fem personer lurt i døden etter en bilbombeeksplosjon.

Irakiske politimenn undersøker åstedet for et bombeangrep i Kirkuk i Irak onsdag.Irakiske politimenn undersøker åstedet for et bombeangrep i Kirkuk i Irak onsdag.

Bagdad (NTB-Reuters-AFP): Først eksploderte en bilbombe nær Bagdads teknologiske universitet. En folkemengde samlet seg på åstedet, og etter noen minutter eksploderte to nye bomber som var plantet i nærheten. Minst fem personer ble drept og 20 såret, melder irakisk politi.

I den nordlige oljebyen Kirkuk ble minst fire personer drept og tolv såret da en bombe eksploderte i nærheten av byens viktigste rettsbygning, melder politiet.

I forstedet Jadida øst i Bagdad ble fire personer drept da væpnede menn åpnet ild i en grønnsakbutikk. Deretter ble sprengstoff plantet i butikken, og den ble sprengt i stykker.

Lederen for innenriksdepartementets rettslige kontor, generalmajor Fakhr Abdel Hussein, ble skutt og drept utenfor sitt hjem i Mansur-disktriktet i hovedstaden.

I Balad nord for Bagdad ble en mann skutt og drept da væpnede menn brøt seg inn i hjemmet til mannens familie. Mannens mor ble såret.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus