Lurt i bombedøden i Bagdad

Artikkelen fortsetter under annonsen

Minst 15 personer ble drept i voldelige angrep i Irak onsdag, i tillegg til at ti lik ble funnet ulike steder i landet. I Bagdad ble fem personer lurt i døden etter en bilbombeeksplosjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Irakiske politimenn undersøker åstedet for et bombeangrep i Kirkuk i Irak onsdag.Irakiske politimenn undersøker åstedet for et bombeangrep i Kirkuk i Irak onsdag.

Bagdad (NTB-Reuters-AFP): Først eksploderte en bilbombe nær Bagdads teknologiske universitet. En folkemengde samlet seg på åstedet, og etter noen minutter eksploderte to nye bomber som var plantet i nærheten. Minst fem personer ble drept og 20 såret, melder irakisk politi.

I den nordlige oljebyen Kirkuk ble minst fire personer drept og tolv såret da en bombe eksploderte i nærheten av byens viktigste rettsbygning, melder politiet.

I forstedet Jadida øst i Bagdad ble fire personer drept da væpnede menn åpnet ild i en grønnsakbutikk. Deretter ble sprengstoff plantet i butikken, og den ble sprengt i stykker.

Lederen for innenriksdepartementets rettslige kontor, generalmajor Fakhr Abdel Hussein, ble skutt og drept utenfor sitt hjem i Mansur-disktriktet i hovedstaden.

I Balad nord for Bagdad ble en mann skutt og drept da væpnede menn brøt seg inn i hjemmet til mannens familie. Mannens mor ble såret.