Rykter om «iPod-dreper» fra Microsoft

Microsoft vil ikke kommentere rykter om at den amerikanske programvaregiganten planlegger et motstykke til konkurrenten Apples iPod. Ryktene vil ha det til at Microsoft vil ha sin utgave klar til jul.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

San Francisco (NTB-AFP): Dermed håper selskapet å ta en solid del av markedet for elektroniske julegaver, meldte amerikanske medier fredag. Apples iPod, som spiller av elektroniske musikkfiler lastet ned fra nettet, er blitt en internasjonal braksuksess.

Markedet flommer over av andre og for det meste billigere Mp3-spiller, men nå renner nettet over av spekulasjoner om Microsofts «iPod-dreper». I en pressemelding denne uken spanderer Microsoft to setninger på rykteflommen.

- Historiene dere har sett og hørt, bygger på spekulasjoner og rykter. Vi har for tiden ikke noe å kunngjøre, heter det i pressemeldingen - og mange av ryktesmedene legger størst vekt på ordene «for tiden».

Ifølge ikke navngitte fagfolk i elektronikkbransjen skal Microsofts Mp3-spiller kunne gjøre noe Apples iPod ikke kan: Den skal gi muligheten til å laste ned musikk trådløst, altså uten fysisk tilkobling til en datamaskin, skrev nyhetsbyrået AFP fredag. (©NTB)

Personvernpolicy