118 av 121 studenter strøk på eksamen

118 av 121 studenter ved avdeling for helsefag ved Høgskolen i Vestfold strøk på eksamen i medikamentlære.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tønsberg (NTB): En må ha 100 prosent riktig for å bestå eksamen i medikamentlære, så det er ikke uvanlig at mange elever stryker. Men i år var tallet ekstremt høyt. Nå vil elevene ha eksamen annullert.

- Jeg hadde alle svarene riktig, og har forklart utregningen på alle oppgavene. Likevel strøk jeg, sier sykepleierstudent Line Hafsø til Tønsbergs Blad. Hun reagerer kraftig på at studentene verken har rett til å klage eller rett på en begrunnelse.

Tillitsvalgt for førsteårsstudentene, Kristine Visnes, mener den høye strykprosenten må komme av kommunikasjonsproblemer mellom lærer og studenter. (©NTB)

Personvernpolicy