Meny

Sirkler inn gjerningsmann etter Oslo-drap

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet tror de snart kommer til å pågripe en mistenkt gjerningsmann etter drapet på en mann i Oslo mandag kveld.

Politiets teknikere på åstedet på Rodeløkka hvor en mann ble funnet død med skader sent mandag kveld. Politiet etterforsker dødsfallet som drap. (Foto: Morten Holm / SCANPIX)Politiets teknikere på åstedet på Rodeløkka hvor en mann ble funnet død med skader sent mandag kveld. Politiet etterforsker dødsfallet som drap. (Foto: Morten Holm / SCANPIX)

Oslo (NTB): En navngitt person er i politiets søkelys.

- Vi er i ferd med å sirkle inn en gjerningsmann som vi tror befinner seg i Oslo, sier vaktleder Kjell Pedersen ved Kriminalvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Den drepte er identifisert, og politiet er i ferd med å kontakte mannens pårørende. Pedersen beskriver ham som en «godt voksen mann», men vil foreløpig ikke gi noen nærmere detaljer, verken om avdøde eller om hendelsesforløpet.

Den drepte ble funnet i en kjellerleilighet i Langgata på Rodeløkka i Oslo sent mandag kveld. Ifølge Pedersen er det ikke tvil om at det dreier seg om et drap. En mann skal ha blitt sett løpende vekk fra leiligheten. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus