21-åring blir far for sjuende gang

Britiske Keith Macdonald er 21 år gammel og skal bli far. Det er kanskje ikke så uvanlig, men for Keiths vedkommende handler det om hans sjuende barn så langt, melder BBC.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


London (NTB): Den fremmelige mannen fra Washington i regionen Tyne and Wear nordøst i England ble nemlig pappa for første gang allerede da han ble 13 år gammel. Siden er det blitt fem andre barn, med fem andre kvinner enn moren til nummer én.

Og nå kommer altså barn nummer sju i rekken, med mamma nummer sju. Økonomisk er det ikke noe slit, for Keith er arbeidsløs og betaler derfor ikke barnebidrag, men han sier likevel til den britiske rikskringkastingen at han syns det kan være nok barn nå.

(©NTB)

Personvernpolicy