I dag trappes strømstreiken opp

I dag trappes energistreiken opp. Streiken kan nå ramme 1,4 millioner strømkunder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Fra mandag har EL & IT Forbundet tatt ut 1.300 medlemmer ansatt i Hafslund og BKK-konsernene i streik. Totalt vil da 2.500 ansatte være i streik. Fra før omfatter streiken selskapene Eidsiva Energi, Skagerak Energi, Agder Energi, Lyse og HelgelandsKraft.

Streiken startet 21. juni etter at EL & IT Forbundet ikke godtok Riksmeklingsmannens framlagte skisse til løsning, og konflikten omfatter nå arbeidere i Hedmark, Vestfold, Telemark, Agder, Stavanger, Helgeland, Oslo og Bergen.

Strømstreiken vil føre til at eventuelle strømbrudd og feil i nettet ikke blir rettet så sant de ikke medfører fare for liv og helse. (©NTB)

Personvernpolicy