Verdens styggeste hund kåret

Artikkelen fortsetter under annonsen

Arvtageren til verdens styggeste hund har blitt kåret. Vinneren ligner på en rotte, har fire tenner og tungen ut av munnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Jada, jada. Vi vet at vi har skrevet mye om stygge hunder før. Vi har for eksempel skrevet om Sam , som tre år på rad ble kåret til verdens styggeste, og da Sam døde i fjor høst, skrev vi om arbeidet med å finne hans verdige arvtaker.

Nå når vi skriver om stygge hunder for tredje gang, er det fordi arvtageren til Sam endelig har blitt funnet. I en stor kåring sist fredag var det den ti år gamle kinesiske nakenhunden Archie som stakk av med seieren og som heretter kan kalle seg styggest i verden.

Opprinnelig var Archie en løshund som stod på venteliste for avliving. Men heldigvis ble han funnet av hundekjære Heather Peoples, som forbarmet seg over Archie, og tok ham med hjem for å gi ham et nytt og bedre liv.

Men den godeste Heather så også at Archie ikke var mors vakreste barn, med sin nakne gråbrune kropp, pistrete hodehår, fire tenner og en tunge som henger på halv fem ut av munnen. Når folk ser Archie, spør de gjerne hva som feiler den stakkars hunden. Men ifølge matmor, feiler det ikke Archie noe som helst. Den har bare vært litt uheldig med utseendet.

Det mente også juryen i årets kåring av verdens styggeste hund. Archies pussige hanekam og vortebefengte kropp var trolig med på å overbevise om at Archie var en verdig vinner.

Dermed kan Archie smykke seg med tittelen «styggest i verden» i ett år. Og nyte berømmelsen som følger med.