Kvinne skutt og drept i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB): En kvinne i begynnelsen av 40-årene døde etter å ha blitt skutt i en leilighet på Lilleborg i Oslo søndag kveld, og en mann ble skadd av skuddene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stort politi og presseoppbud i Oslo etter at en kvinne ble drept ved skyting i natt.Stort politi og presseoppbud i Oslo etter at en kvinne ble drept ved skyting i natt.

- Vi kan bekrefte at en kvinne er død etter å ha blitt skutt, opplyser operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen som ble skadd, ble natt til mandag operert ved Ullevål universitetssykehus. Ifølge sykehuset er han 45 år gammel.

Ved sykehuset får NTB opplyst at han er blitt utsatt for et «penetrerende traume». Sykehuset kunne natt til mandag ikke gå ut med ytterligere opplysninger om hva slags skader han er påført, eller om tilstanden hans. Det kunne heller ikke politiet gjøre.

- Foreløpig kan vi ikke si noe mer, sier Jørstad.

Kvinnen og mannen ble skutt i en leilighet på Lilleborg. Politiet satte inn alle ressurser i jakten på den eller de som fyrte av skuddene. Jørstad kunne ved 1.30-tiden natt til mandag ikke si noe om hvorvidt de jakter på en eller flere gjerningspersoner. Politiet har innhentet opplysninger fra vitner, men Jørstad kunne natt til mandag ikke opplyse noe om hvilken type informasjon som er kommet fram.

Politiet fikk melding om skytingen klokken 22.58 søndag kveld. (©NTB)